Pleingast 3 november: Yorian Bordes

2 november 2022

Yorian Bordes is beleidsmedewerker van Suzanne Kröger, Kamerlid voor GroenLinks. Wij ontmoetten hem gisteren bij de persconferentie t.g.v. het uitkomen van het rapport van het Planbureau voor de Leefomgeving: de KEV (Klimaat- en Energie- Verkenning 2022). In dit rapport staat hoe het klimaat-en energiebeleid van het Kabinet ervoor staat. Tijdens de persconferentie kregen vele klimaat-en milieugroeperingen de kans om in een pitch van 2 minuten een reactie te geven op dat rapport. Zo heeft Bert Metz dat gedaan namens Grootouders voor het Klimaat. (zie het filmpje hieronder).

Yorian Bordes, beleidsmedewerker GroenLinks

Yorian vonden we bereid om morgen, donderdag 3 november naar onze pleindemonstratie te komen om zijn visie te geven hierover en natuurlijk om jullie vragen te beantwoorden. Je hebt vast gisteren en vandaag in de media hier ook over gehoord.

Actueler konden we niet zijn! En het onderwerp doet ertoe…wat is jullie mening? We hopen die te horen, morgen tussen 14.00 uur en 15.00 uur bij het gebouw van EZK, Bezuidenhoutseweg 73, Den Haag.

Ted AgesPleingast 3 november: Yorian Bordes