Klimaatkamp Extinction Rebellion 11-15 augustus

10 augustus 2021
Deze zomer, van 11 t/m 15 augustus, organiseert Extinction Rebellion (XR) een groot klimaatkamp in Lutkemeer (Amsterdam).

Na een jaar van online en decentraal actievoeren is het eindelijk weer tijd om massaal (corona-proof) samen te komen!
Het is de ideale manier om met nieuwe en ervaren rebellen samen te komen en je voor te bereiden op toekomstige geweldloze acties voor beter klimaatbeleid! Iedereen die zich kan vinden in de principes van XR (https://extinctionrebellion.nl/over-ons/) is welkom.
Wat kan je verwachten? Trainingen, inspirerende workshops, leuke muziek, een kamp waar je kan blijven slapen, heerlijk veganistisch eten, en (heel veel) gezelligheid! En…. naar verluid…organiseert XR een grootschalige actie in de buurt!
➡️ Ontdek de beschrijving van de verschillende programma’s en de blokschema’s per dag:
https://extinctionrebellion.nl/events/xr-klimaatkamp/
Het kamp is een manifestatie in solidariteit met de actiegroep Behoud Lutkemeer, die opkomt voor het laatste stukje biologische landbouwgrond in Amsterdam, waar de gemeente Amsterdam, Schiphol en Ahold een distributiecentrum willen bouwen. Behoud Lutkemeer staat symbool voor actiegroepen wereldwijd, die als David tegen Goliath strijden tegen bedrijven en overheden die zichzelf land toe-eigenen om te “ontwikkelen” ten kosten van natuur en het klimaat > http://behoudlutkemeer.nl
Ted AgesKlimaatkamp Extinction Rebellion 11-15 augustus