19 januari overhandiging manifest

18 januari 2017

Op 19 januari overhandigen de Grootouders het manifest een leefbare wereld voor onze kleinkinderen aan CDA fractievoorzitter Sybrand van Haersma Buma. Het manifest is een oproep aan alle politieke partijen om klimaatverandering hoog op de agenda te zetten en klimaatbeleid vast te stellen voor toekomstige generaties.
Na ontvangst zal de heer Van Haersma Buma reageren en is er gelegenheid voor vragen. Lees hier de persuitnodiging.

Met het manifest willen we laten zien dat er veel opa’s en oma’s zijn die zich zorgen maken over de wereld waarin hun kinderen en kleinkinderen zullen opgroeien en dat een krachtig klimaatbeleid nodig is. Met 2 miljoen grootouders in Nederland zijn we een grote groep burgers, laten we met zoveel mogelijk mensen dit manifest ondertekenen. Voor een duidelijk signaal richting een nieuw kabinet, opdat zij meer rekening houden met de toekomst van onze kleinkinderen. Vanaf donderdagmiddag 19 januari, kunt u het manifest lezen en ondertekenen via www.grootoudersvoorhetklimaat.nl/manifest.

Praktische informatie
Datum: 19 januari
Tijdstip: 15.30-16.15 uur
Locatie: Café Schlemmer, Lange Houtstraat 17 te Den Haag
Media is van harte welkom, graag aanmelden via matthijs.kettelerij@urgenda.nl 06-18 51 28 91 Tevens is voor media het manifest beschikbaar onder embargo.

Voorafgaande aan de overhandiging van het manifest vindt van 15.00 uur tot 15.30 uur op Het plein in Den Haag de samenkomst plaats van de Grootouders op het Plein, zoals elke eerste en derde donderdag van de maand.

urgenda19 januari overhandiging manifest