Bijzondere voorleesactie: op Aruba!

23 april 2019

Mail van Joke over haar voorleesactie op Aruba

Deze week heb ik voorgelezen op de school de schakel op Aruba van mijn kleindochter Sara uit het boek over het klimaat, het verhaal over de BIJ. ( verhaal ietsje aangepast voor Aruba). Ik stuur enkele foto’s, mijn kleindochter Sara zit links naast me (meisje met donker haar).

Om het geheel nog  wat aantrekkelijker te maken heb ik een pot honing meegenomen en hebben alle kinderen geproefd van de bijenhoning. Het was ongelofelijk leuk, kinderen wisten nadien te vertellen dat de BIJ stuifmeel verzamelt, honing maakt, je de bijen niet moet plagen omdat ze anders steken en vooral veel bloemen en planten in de tuin moet hebben.

De juf heeft later ook nog het verhaal over de zon voorgelezen.

Het boek blijft op deze school, erg leuk boek…

Vriendelijke groet Joke van Opzeeland

urgendaBijzondere voorleesactie: op Aruba!